• 1
  • 2
  • 3

Welkom

Kasseien De MaesschalckDe Laatste jaren is er een groeiende tendens voor het hergebruiken van oude materialen. Zowel bij nieuwbouw als bestaande woningen. We kiezen dan ook meer uit materialen die warmte, en kwaliteit uitstralen zodat we in het dagelijkse leven wat meer op ons gemak gesteld zijn. Het is dan ook duidelijk zichtbaar dat mensen meer en meer kiezen voor materialen bestemd voor opritten, terassen, en waterpartijen.

De charme van natuursteen kan men niet zomaar wegcijferen in ons dagelijks leven en worden dan ook veelvuldig gebruikt. Belgische blauwsteen, Oosterse blauwsteen, graniet, porfier en harde zandsteen zijn enkele producten die ontgonnnen worden over de hele wereld. Ze zijn niet alleen kleurvast en slijtvast, maar zijn ook weinig poreus en vorstvrij. Ze worden dus alleen maar mooier met de jaren.

Ook is er een enorme variatie van soorten en formaten, zwel vlakke als ruwe, grote of kleine en dit bij zowel oude als nieuwe. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er meer dan keuze genoeg is om bij de stijl van uw huis en/of tuin te laten passen. Bekijk ons ruime aanbod op deze website.

Met vriendelijke groet,

Peter De Maesschalck